CiQ – løsninger tilpasset dine behov

Vi leverer vores løsninger til både manuelle opslag, automatisk screening eller som en direkte integration til jeres forretningssystem - eksempelvis i forbindelse med ongoing due dilligence eller onboarding af kunder. Vores vigtigste opgave er at sikre en høj datakvalitet der eliminerer falske positive og sikrer entydig identifikation af personer og selskaber. Dermed sparer vi jer for kostbare timer og sikrer muligheden for fuldautomatiske processer.

Web Interface

I CiQs web interface kan du fremsøge personer og selskaber manuelt og kontrollere de data der ligger til grund for deres registrering i CiQ. Det er muligt at søge på navne, adresser, fødselsdatoer og på alle relevante selskabsdata. Data illustreres med komplette visualiseringer af ejerstrukturer og PEP-stier med forklaringer omkring datas sammenhæng.

API Adgang

Med CiQs API kan du integrere vores data i dine egne applikationer. Vi tilbyder et simpelt og sikkert setup i et fleksibelt interface. Vores supportere kan levere eksempler med best practice fra en lang række integrationer og hjælper med onboarding så udviklingsomkostninger kan holdes nede. Vort API overvåges konstant og det er muligt at se dokumentation for driftsstabiliteten et år tilbage i tiden.

Læs vores API quickstart guide

SFTP

Vores SFTP løsning giver mulighed for at lave bulk screeninger af data efter en kravspecifikation. Her screener vi data for kunder i faste intervaller. Vi har kunder der har behov for at screene både selskaber og personer, hvilket vi faciliterer efter en grundig onboarding proces.

Brug for mere info?

Kontakt CiQ for yderligere information om vores produkter